Despre noi

ro

Despre noi

PESTE125KACOPERIȘURI OBIECTE INDUSTRIALE

În 25 ani de activitate, KASSA a acoperit peste 125.000 de obiecte industriale.

PESTE298kACOPERIȘURI CASE

În 25 ani de activitate, KASSA a acoperit peste 298.000 de case.

Despre KASSA

KASSA este o companie 100% moldoveneasca, specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, tablă profilată, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. KASSA înregistrează producere în creștere an de an. În 25 ani de activitate KASSA a acoperit peste 295.000 de case. În 2019, 1 din 5 acoperișuri comercializate în Republica Moldova a fost produse de KASSA.

Fabrica KASSA este situată în Chișinău și a fost înființată în 1997. Liniile de producție sunt fabricate în EU și complet automatizate standardelor europene de calitate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Producția

Este orientată spre realizarea optimă a așteptărilor clienților, în funcție de comenzile individuale.

KASSA asigură realizarea planurilor de montaj pe baza schițelor şi proiectelor transmise de client, asistență la alegerea celui mai potrivit model de acoperiș sau tablă cutată, la alegerea elementelor de finisaj, rezolvarea detaliilor şi a anumitor modificări necesare.

 

Garanția

Calitatea produsului final depinde în primul rând de materialele folosite la realizarea lui, astfel trebuie acordată atenție maximă alegerii acestor materiale. La sistemele de acoperiș și tabla cutată cu suprafața poliesterică, fabricate de KASSA, se acordă garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune. Această perioadă este garantată și de combinatele producătoare de materie primă, care se încadrează între 10 – 30 ani.

 

Solicită estimare

Trimite-ne cererea de ofertă completând formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp!